Skip to main content
1551949241

Bashkohu me Raiffeisen

Unë mund të aplikoj online për të hapur llogarinë përmes një procesi të shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshëm. Brenda minutave mund të bëhem pjesë e bankës më të madhe në vend.

1kredi

Bëje çdo dëshirë realitet!

Kur dua të investoj në pasuri të paluajtshme, të rinovoj shtëpinë time ose të konsolidoj kreditë e mëparshme, dua të kem në dispozicion burimet financiare për të arritur qëllimet që dua!

Nëpërmjet "1Kredi" , më jepet një mundësi e jashtëzakonshme për të realizuar çdo synim që kam, më shpejt dhe me kushte të favorshme.

Paguaj me telefon!

Tani edhe nëse harroj kuletën në shtëpi nuk brengosem që nuk kam para me vete. Me kuletën digjitale RaiPay, unë mund të bëj pagesa në POS terminale dhe pa kontakt përmes telefonit tim.

Kursi valutor

Në Bankën Raiffeisen unë mund të këmbej valutën Euro në valuta të tjera dhe anasjelltas, me kurs të përshtatshëm ditor. Poashtu, unë mund të përcjell kursin ditor me të gjitha valutat e këmbimit. 

E ardhmja ime, mundësitë e mia

Kudo që do të arrij në të ardhmen, unë e di që mund të mbështetem në Bankën Raiffeisen.

Bankim i përgjegjshëm për një të ardhme të qëndrueshme

Ne jemi bankë e përgjegjshme, prandaj edhe përkrahim zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve të gjelbra.

Shkarko Raiffeisen Plus për menaxhimin e financave tuaja