Skip to main content
Banner - Bonus

Card2Card: Tranfer brenda pak minutave!

Ju mund të bëni një transferim nga karta lehtësisht dhe shpejt duke plotësuar formularin e pagesës.

Shpejt dhe lehtë

Tranfero para në mënyrë të thjeshtë midis dy kartave bankare.

24/7

Transferimi i shpejtë i parave është i disponueshëm në baza 24/7

Sigurtë

Çdo pagesë sigurohet nëpërmjet teknologjisë 3D Secure.

Së të tranferoni para në pak minuta?

Siguria Online - WEb

Hapi 1: Hapni faqen për aplikim

Hapni linkun që ju dërgon tek faqja për të dhënat e tranferit!

Siguria Online - WEb

Hapi 2: Të dhënat e kartave dhe shuma

Shkruani të dhënat tuaja të kartës, dhe numrin dhe emrin e kartës së marrësit.
Shkruani shumën që doni të tranfersoni.

Siguria Online - WEb

Hapi 3: Kodi 3D i sigurisë

Konfirmoni transferimin përmes kodit të sigurisë 3D

Tarifat e transaksioneve

Lloji i transaksionit

Vëllimi i transaksionit

Tarifa për transaksionin

Vendor

0 - 500 EUR

1 EUR

Vendor

>500 - 1,000 EUR

2 EUR

Ndërkombëtar

0 - 1,000 EUR

10 EUR

Limitet e transaksioneve

 

Frekuenca Ditor Mujor
 NdërkufitarNdërkufitar-I brendshëmVendorNdërkufitar-I brendshëm
Numri i transaksioneve
Për dërgues:
2020150150
Shumat totale për Dërguesi:500100050005000
Numri i transaksioneve
Për marrës:
2020150150
Shumat totale për Marrësin:50100050005000

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.