Skip to main content

Korporata

Theksimi i progresit të kompanisë sonë dhe hedhja e një baze solide për suksesin e saj të qëndrueshëm është me rëndësi parësore për ne si klientë të korporatave. Sigurimi se kemi kapitalin thelbësor në vend për ndërmarrje të tilla është kritike për të nxitur rritjen tonë të pa pengesa.

Vlere e shtuar - ESG

Mbledhja e të dhënave ESG

Është një fakt që të gjithë e dijmë me siguri: ndryshimi i klimës po prek të gjithë botën. Dhe, përgjegjësia për një të ardhme në një mjedis të qëndrueshëm bie mbi secilin prej nesh. Këtu perfshihet edhe financimi i qëndrueshëm. Për të kuptuar më tepër rreth rëndësisë dhe procesit të mbledhjes së të dhënave ESG kliko tek "zbulo më shumë". 

Bëjeni tranzicionin e qëndrueshëm realitet!

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimeve tona, ju lutemi na kontaktoni!  Ekspertët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të realizoni tranzicionin tuaj të qëndrueshëm!

Kursi valutor

Në Bankën Raiffeisen unë mund të këmbej valutën Euro në valuta të tjera dhe anasjelltas, me kurs të përshtatshëm ditor. Poashtu, unë mund të përcjell kursin ditor me të gjitha valutat e këmbimit.