Skip to main content
Card2card - Banner

Card2Card: Transfer money from card to card, within minutes!

Now through CARD2CARD, you can transfer money to any card inside and outside the country, within minutes.

Quick and easy

Transfer money easily from card to card.

24/7

Fast money transfer is available 24/7

Secure

Every payment is secured through 3D Secure technology.

How to transfer money in minutes?

Card2card-WEB

Step 1: Open the application page

Click on the button below to open the page to transfer money from card to card.

Card2card-WEB

Step 2: Fill in the card informations

Enter your card details and the recipient's card details.
Then enter the amount you want to transfer.

Card2card-WEB

Step 3: 3D security code

Confirm the transfer through the 3D security code.
And in a few minutes your money will be transferred.

Transfer fees

Transaction type

Volume of transaction

Fee for transaction

Domestic

0 - 500 EUR

1 EUR

Domestic

>500 - 1,000 EUR

2 EUR

International

0 - 1,000 EUR

10 EUR

Transaction Processing Limits

 

  Daily Monthly
 DomesitcCross-BorderDomesitcCross-Border
No of Transactions
Per Sender:
2020150150
Total Amounts per Sender:500100050005000
No of Transactions
Per Recipient:
2020150150
Total Amounts
Per Recipient:
50100050005000

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.