Skip to main content
1551949241

Join Raiffeisen

I can apply online to open the account through a quick, easy and convenient process. Within minutes I could become part of the largest bank in the country.

1kredi

Bëje çdo dëshirë realitet!

Kur dua të investoj në pasuri të paluajtshme, të rinovoj shtëpinë time ose të konsolidoj kreditë e mëparshme, dua të kem në dispozicion burimet financiare për të arritur qëllimet që dua!

Nëpërmjet "1Kredi" , më jepet një mundësi e jashtëzakonshme për të realizuar çdo synim që kam, më shpejt dhe me kushte të favorshme.

Pay with phone!

Even if I forget my wallet at home, I don't care that I don't have money with me. With RaiPay digital wallet, I can make contactless payments at POS terminals through my phone.

Latest news

Exchange rate

At Raiffeisen Bank I can exchange the Euro currency in other currencies and vice versa, for appropriate daily rates. I can also track the daily rate with all the currencies.

My future, my chances

No matter where my future takes me, I'm confident that I can rely on Raiffeisen Bank.

Responsible banking for a sustainable future

We are a responsible bank, which is why we support the development of green products and services.