Cka eshte Visa Electron

Visa Electron është kartelë debiti, që do të thotë se çdo tërheqje e parave ose pagesë do të ngarkojë automatikisht llogarinë tuaj rrjedhëse. Kjo kartelë ju mundëson qasje në mjetet tuaja 24 orë në ditë, 7 ditë në javë përmes rrjetit të bankomatëve brenda dhe jashtë vendit. Poashtu, ju mund të bëni pagesa për mallra dhe shërbime në terminalet e shitjes dhe në internet.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu