...para për të ardhmen

Banka Raiffeisen me traditë bankare mbi 140 vite është vend i sigurtë për të kursyer paratë tuaja. Për të krijuar shprehi të kursimit nga e cila do të përfitoni, hapni një Llogari të kursimit që tani.

Llogaria e kursimit ju ofron mundësinë të:

  • Kurseni në valutat Euro dhe Dollarë amerikanë
  • Depozitoni dhe tërhiqni paratë në çdo kohë gjatë orarit të punës pa paralajmërim
  • Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë

ndërsa

  • Nuk ka provizione për hapje apo mbyllje të llogarisë së kursimit

Për informacione tjera, ju lutem kontaktoni degët dhe nëndegët e Bankës Raiffeisen ose telefononi në Qendrën Kontaktuese: + 383 (0)38 222 222.

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu