Kthejeni telefonin tuaj në POS terminal!

RaiPOS është një shërbim inovativ për pranimin e pagesave me rreze (contactless) në një pajisje celulare. Kur instaloni aplikacionin RaiPOS, telefoni juaj do të kthehet në një POS terminal për të pranuar pagesat, njejtë sikur të kishit POS termalin e zakonshëm.

RaiPOS ju lejon të pranoni pagesa pa me rreze të kryera me kartelat Visa dhe Mastercard, apo me kuletë digjitale.

Përparësitë e RaiPOS

  • Një zgjidhje e përshtatshme dhe e sigurt për pranimin e pagesave

  • I lehtë për t'u përdorur dhe menaxhuar pagesat

  • Kohë shumë e shkurtër nga aplikimi deri te aktivizimi i shërbimit dhe përdorimit të tij

  • Ju mund t'i rimbursoni menjëherë klientët në rast të refuzimit të një malli ose shërbimi.

  • Nuk keni nevojë për kabllo apo pajisje shtesë

  • E keni me vete kudo që jeni

Çka ju nevojitet për RaiPOS?

  • Një pajisje celulare me sistem operativ Android (versioni 10 ose më i lartë) dhe që mbështet teknologjinë NFC.
  • Lidhja në internet (tme rrjet mobil ose WiFi)

Shkarkoni manualin për të mësuar për mënyrën e funksionimit të RaiPOS

Aplikoni online për RaiPOS

Për më shumë, ju lutemi plotësoni formën e aplikimit për RaiPOS dhe ne do t'ju kontaktojmë për t'ju njoftuar më shumë rreth procesit.
Me shtypjen e butonit "Pëlqim" shprehimisht pajtohem dhe i jap pëlqimin Bankës që në pajtim me Ligjin e aplikueshëm për Mbrojtjen e të Dhënave Personale të përpunoje të dhënat e mija personale të lartcekura si dhe të dhënat që mund të bëhen të njohura më vonë të shkëmbehen dhe përdoren nga Banka Raiffeisen dhe anëtarët e Raiffeisen Banking Group për të më kontaktuar me shkrim, me telefon dhe/ose nëpërmjet postes elektronike në adresën time të shënuar më lartë për të procesuar aplikacionin tim për RaiPOS.

* Këto fusha janë të kërkuara

Video reklama

RaiPOS

RaiPOS aplikacioni për ANDROID

Raipos - Manuali i përdorimit

Shkarkoni manualin e përdorimit të RAIPOS për të mësuar të gjitha mundësitë e operimit

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu