;

Kartelat e Bankës Raiffeisen

Lajmet Raiffeisen

3/28/2020

Orari i ri i punës për degët bankare nga data 30 mars

Nga e hëna, 30 mars, degët e Bankës Raiffeisen në Kosovë do të punojnë sipas orarit të punës: E hënë – e premte: 09:00 – 14:00 (degët kryesore në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj dhe Gjilan) dhe 10:00 – 14:00 (degët tjera).

3/24/2020

Orari i ri i punës për degët bankare: 07:00 – 09:00

Prishtinë, 24 mars 2020 - Pas vendimit të Qeverisë për të kufizuar lëvizjen e qytetarëve dhe makinave me qëllim që të parandalohet përhapja e Covid19, të gjitha degët e Bankës Raiffeisen në Kosovë do të punojnë sipas orarit të ri të punës: E hënë – e premte: 07:00 – 09:00.

Kursi valutor

03-04-2020 11:27

Banka blen

EUR/USD 1.1070

EUR/CHF 1.1003

EUR/GBP 0.9000

EUR/NOK 11.4075

EUR/SEK 11.1053

EUR/DKK 7.5719

EUR/CAD 1.5575

Banka shet

EUR/USD 1.0530

EUR/CHF 1.0157

EUR/GBP 0.8561

EUR/NOK 11.0925

EUR/SEK 10.7987

EUR/DKK 7.3629

EUR/CAD 1.5145

*çmimet janë indikative

Mirësevini në Raiffeisen Bank

Mirësevini në Raiffeisen Bank

Complementary Content
Tools