Banka Raiffeisen në Kosovë ka vijuar më tej mbështetjen ndaj sektorit të shëndetësisë, si një sektor mjaft i rëndësishëm dhe i cili kontribuon drejtpërdrejt në përmirësimin e jetës së komunitetit. Gjatë vitit 2018 ne kemi dhënë donacion pajisjen ehosonograf në QKUK në bashkëpunim me Aksionin për Nëna dhe Fëmijë, pajisje kjo e cila mundëson diagnostikimin e të gjitha sëmundjeve të zemrës tek foshnjet, gjakderdhjeve të brendshme, infeksioneve, anomalive të sistemit nervor qendror, anomalive të sistemit urogjenital, funksonimin e zorreve dhe shumë sëmundje të tjera.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu