Digitalna platforma koja olakšava vaše bankarsko iskustvo

Raiffeisen Plus je najnovija i najnaprednija digitalna platforma Raiffeisen banke. Preko ove platforme, bankarske usluge ne poznaju prostor, vreme ili granice.

Ova platforma uključuje e-banking preko kojeg se možete uključiti na svoj račun sa računata, mobilne aplikacije pogodne za Android i iOS koja vam omugućava da pristupite svojim računima sa mobilnog vašeg telefona ili tableta.

Kao nova usluga na digitalnoj platformi Raiffeisen banke dolazi Virtuelni asistent na Viber-u i Facebook Messenger-u koji Vam omugućava da u svakom trenutku dobijete informacije o stanju na Vašem računu kao i o proizvodima i uslugama banke.

Platforma uključuje:

  • e-banking - za pristup sa računara
  • m-banking - mobilna aplikacija za iOS i Android
  • chatbot - Virtuelni asistent na Viber-u i Facebook Messenger-u.

 

Raiffeisen Plus mobilna aplikacija

Instalirajte aplikaciju Raiffeisen Plus ovde >> i registrujte se na platformi m-banking u samo nekoliko koraka.
 

Raiffeisen Plus mobilna aplikacija vam omugućava:

  • Maksimalnu sigurnost, zahvaljujući najnovijim metodama verifikacije: otisak prsta ili Face ID
  • Kontrolu stanja na računu i istoriju transakcija
  • Kontrolu stanja debitnih/kreditnih kartica i istoriju transakcija
  • Kontrolu svih detalja o kreditima ili depozitima
  • Plaćanja u zemlji - video sa uputstvima >> kako izvršiti plaćanja u zemlji sa Raiffeisen Plus-om
  • Komunalna plaćanja -  video sa uputstvima >>  kako platiti komunalije pomuću mobilne aplikacije

 

 Video sa uputstvima >>  kako se možete registrovati u mobilnu aplikaciju Raiffeisen Plus

Raiffeisen Plus e-banking usluga

Nova platforma za e-banking je naprednija i nudi klijentima više mogućnosti za upravljane svog računa, uključujući ovde i transakcije među računima u realnom vremenu. Klijenti se mogu vrlo lako registrovati na ovoj platformi, dovoljno je pratiti korake u video sa uputstvima ovde >>

Kako funkcioniše Raiffeisen Plus?

Svako plaćanje ili transfer novca sa platforme Raiffeisen Plus vrši se u realnom vremenu, a iznos sredstava će se odmah pojaviti na vašem računu naloga.

Šta je Virtuelni asistent u Viber-u i Facebook Messenger-u

Raiffeisen je uveo i platformu bankarskih usluga i na Viber-u, omugućavajući klijentima da dobiju osnovne informacije o stanju na računima, kao i da potvrde da li su na svoj račun primili platu ili penziju.

Ova usluga je uvedena po prvi put na Kosovu i omogućava klijentima Raiffeisen banke da brzo i lako dobiju informacije o stanju svojih računa, samo upisivanjem ključnih reči na Viber platformi Banke, npr.: „bilans", „stanje računa" ili „stanje kreditne kartice". Ova usluga je pogodna i za klijente koji žele da potvrde da li su primili platu ili penziju na svoj račun.

Da bi dobili ove informacije o svojim računima, klijenti Raiffeisen banke moraju prvo da se registruju na Viber platformi Banke. Proces registracije je jednostavan i obavlja se sa nekoliko jednostavnih koraka koje možete pratiti na video sa uputstvima ovde >>

Raiffeisen Viber platformu mogu da koriste i drugi korisnici koji nisu registrovani. Tamo mogu da dobiju informacije o lokaciji filijala i bankomata Raiffeisen banke, pišući svoj zahtev kroz ključne reči: „filijale", „ATM" ili „bankomat". Takođe mogu dobiti informacije o tarifama, kreditima, kao i informacije o drugim uslugama i proizvodima Banke, uvek koristeći ključne reči sa kojima platforma funkcioniše, npr. „tarife", „krediti", „računi:" itd. Pratite video sa uputstvima za korišćenje Virtuelnog pomoćnika na Viberu ovde >> 

 

 

M-banking iOS

Preuzmite aplikaciju m-banking za iOS

M-banking Android

Preuzmite aplikaciju m-banking za Android

Video vodič za E-banking

Pogledajte video vodič o upotrebi e-banking

Priručnik za M-banking

Preuzmite priručnik o upotrebi M-banking

Complementary Content
Tools
chat-logo

How can I help you?Click here

chat-logo

How can I help you?Click here