Lajme nga Banka Raiffeisen

5/18/2021

BERZH-i dhe BE-ja bashkojnë forcat me Raiffeisen për t’i dhënë shtytje bizneseve të vogla në Kosovë

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) po ofron kredi prej 5 milionë euro për Raiffeisen Bank në Kosovë për t’i dhënë shtytje konkurrueshmërisë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (NVM) dhe për t’i ndihmuar ato që të rimarrin veten nga kriza e COVID-19. 

Kursi valutor

14-06-2021 08:08

Banka blen

EUR/USD 1.2403

EUR/CHF 1.1311

EUR/GBP 0.8795

EUR/NOK 10.2242

EUR/SEK 10.2150

EUR/DKK 7.5401

EUR/CAD 1.4908

Banka shet

EUR/USD 1.1798

EUR/CHF 1.0441

EUR/GBP 0.8366

EUR/NOK 9.9418

EUR/SEK 9.9330

EUR/DKK 7.3319

EUR/CAD 1.4496

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu