SMS Banking

Ju mundëson të kryeni transaksione bankare të kufizuara përmes celularit tuaj, si:

  • të shihni bilancin e të gjitha llogarive tuaja dhe tri transaksionet e fundit dhe
  • të pranoni informata/mesazhe lidhur me llogaritë tuaja paraprakisht të cekura në aplikacion (automatike – të quajtura alarme),

Përmes ALARM-it – ju mund të pranoni informacione për ndryshimet në llogarinë tuaj:

  • Bilanci i të gjitha llogarive  është më i lartë/më i ulët sesa një shumë specifike,
  • Hyrjet/daljet e fondeve në të gjtiha llogaritë janë më të larta sesa shuma specifike,
  • Informacione mbi bilancin e të gjitha llogarive për një kohë të caktuar.
Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu