Skip to main content

Plani financiar 360 gradë: Për qetësinë e mendjes sime

Synimet që kam për të investuar në biznes, për të blerë apo ndërtuar shtëpi, por edhe për të investuar në edukimin e fëmijëve të mi, kërkojnë planifikim strategjik dhe afatgjatë. Gjithmonë i vëj vetës qëllimet që dua t'i arrij brenda një periudhe të caktuar kohore dhe sigurohem që gjithçka po shkon sipas planit.

Si klient Premium i Bankës Raiffeisen, kam mundësi që të konsultohem me këshilltarin personal financiar i cili do të më ndihmojë në arritjen e qëllimeve të mia personale dhe profesionale.

 

Asistencë dhe konsultim në çdo kohë

Menaxhim financiar

Analiza periodike

Qetesia e mendjes - Banner

Çfarë më ndihmon këshilltari personal në Bankën Raiffeisen?

Këshilltari personal do të dëgjojë me kujdes situatën aktuale financiare dhe planet e mia personale e profesionale për të ardhmen. Pas analizës së detajuar financiare, këshilltari personal do të më ndihmojë në përpilimin e planit strategjik financiar.

  • Analizë të detajuar të situatës aktuale financiare
  • Strategji afatgjate për sukses financiar 
  • Këshilla për investime 
  • Këshilla për kursime 
  • Planifikim të investimeve dhe kursimeve për pension

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.