Skip to main content
News - Banner
News - Banner

Njoftim për klientë

Ju njoftojmë se faqja e bankës sonë në Facebook është hakuar nga individë të paautorizuar për disa minuta sot gjatë pasdites. Qasja e paautorizuar ishte e kufizuar vetëm në përditësimin e fotografisë së profilit të faqes sonë. 

Zyrtarët përkatës të bankës që menaxhojnë faqen e Facebook-ut kanë marrë masa të menjëhershme dhe faqja është rikthyer sërish.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.