Skip to main content
Members get member campaign.

Më shumë miq, më shumë BONUS!: Fto dhe fito!

Fito 10 EUR duke ftuar miqtë në Raiffeisen!
Përveç kësaj, mikut tënd do t'i dhurojmë 10 EUR pasi të përfundojë hapjen e llogarisë.

Ndalo për një moment dhe mendo për miqtë, familjen tënde, kolegët e tu të punës! A e ke konsideruar t’ua rekomandosh atyre bankën tënde dhe të përfitoni së bashku?

Si t’i ftoj miqtë e mi?

Kliko butonin më lartë dhe gjeje linkun tënd

Shpërndaje linkun përmes cilido kanal të komunikimit

WhatsApp, Viber, Facebook ose Instagram

Çka duhet të bëjë miku im?


Të hap online llogari rrjedhëse përmes linkut që pranon nga ju

Të nënshkruaj kontratën për hapjen e llogarisë në degën më të afërt

mgm-banner

Cilat janë përfitimet që merrni!

  • Fitoni 10 EUR duke ftuar miqtë në Raiffeisen!
  • Mikut tënd do t'i dhurojmë 10 EUR pasi të përfundojë hapjen e llogarisë.
  • Mund të referosh deri në 10 miq.
  • 1 vit mirëmbajtje falas të llogarisë

Shpërblimet do t’i pranoni në fund të muajit që e përfundon hapjen e llogarisë miku juaj.
Ata vetëm duhet të kualifikohen për llogari rrjedhëse dhe të mos jenë klient aktual të Raiffeisen.

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.