Skip to main content
llogaria rrjedhese

Llogaria rrjedhëse: Aty ku fillon lidhja me Bankën time

Siguria dhe qasja e shpejtë në paratë e mia ka rëndësi të madhe për mua. Kur më nevojiten, dua që t'i shfrytëzoj kurdo e kudo, brenda e jashtë vendit. Përparësi e madhe është që të kem mundësi që pagesat e shërbimeve të ndryshme t'i bëj përmes shërbimeve elektronike.

Në menaxhimin e parasë në llogarinë rrjedhëse, unë kam qasje 24/7 në paratë e mia përmes kartelës së debitit që më mundëson tërheqjen dhe depozitimin e mjeteve në llogari. Për më tepër, me shërbimin E-Banking, menaxhoj mjetet e mia në çfarëdo kohe dhe kudo që ndodhem. Llogaria rrjedhëse poashtu më krijon mundësi që të bëj urdhëresa automatike të pagesave dhe të paguaj fatura të ndryshme nga zona e rehatisë sime.

Qasje 24/7

E-Banking & M-Banking

Menaxhim deri në 8 valuta

Çfarë dokumente më duhen për hapjen e llogarisë rrjedhëse?

Për të hapur llogarinë rrjedhëse, ju nevojitet:

  • Dokumenti identifikues (letërnjoftim ose pasaportë e vlefshme)
  • Një dëshmi mbi adresën e banimit (çertifikata e vendbanimit, faturë komunale me adresë)

Në çfarë valuta mund të mbajë paratë e mia në llogarinë rrjedhëse?

Llogaria rrjedhëse ju mundëson që të mbani paratë tuaja në mënyrë të sigurt në këto valuta:

EUR Euro
USD Dollar Amerikan
GBP Paund Britanik
CHF* Franga Zvicerane

*Llogaria në valutën CHF nuk ofrohet për klientët e rinj

Fillo rrugëtimin me ne...

Pakot e Llogarisë Rrjedhëse

Pako e llogarisë rrjedhëse është grupim i disa produkteve dhe shërbimeve bankare.

Apliko online

Plotësoni formën e aplikimit për llogarinë rrjedhëse në Bankën Raiffeisen.

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.