Skip to main content

Raistudent: Llogaria për 10shen time

Vitet studentore janë vitet më të mira të rinisë. Dua që të kem kohë për të
studiuar, për të zënë shoqëri të re e për të udhëtuar. Përqendrimin dua ta kem në suksesin personal dhe profesional! Gjatë periudhës së studimeve, më duhet të kem një llogari bankare për të paguar shkollimin. Banka Raiffeisen ka menduar për këtë, duke krijuar RaiStudent - llogarinë studentore ku të gjitha produktet dhe shërbimet brenda llogarisë janë FALAS. 

Me përzgjedhjen time për të hapur llogarinë RaiStudent, përveç që krijoj mundësi më të mira për menaxhimin e pagesave dhe parave në llogari, unë përfitoj të gjitha këto shërbime falas:

Mirëmbajtjen falas të llogarisë studentore
Aplikimin dhe mirëmbajtjen e Raiffeisen Plus
Tërheqjen dhe deponimin në bankomatët e Bankës Raiffeisen
Pagesat brenda vendit përmes Raiffeisen Plus dhe gjatë blerjeve online
Pagesat në POS terminale brenda dhe jashtë vendit
Debit kartelën

Çka më nevojitet për të hapur llogarinë studentore?

Dokumenti personal

Dokumentin personal të identifikimit (letërnjoftim ose pasaportë të vlefshme).

Kartela identifikuese

Kartelën identifikuese të fakultetit ku jeni duke i ndjekur studimet.

Vërtetimi

Vërtetimin nga fakulteti që dëshmon që jeni student aktiv.

Të jem në studime

Student i nivelit Bachelor ose Master dhe të jam në moshën prej 16 deri 27 vjet.

Banner - Students

Nëse jam në marrëdhënie pune, a mund të kem llogari studentore?

Ju mund të keni llogari studentore edhe nëse jeni në marrëdhënie pune duke plotësuar këto kushte:

  • Moshën e cekur më lartë
  • Dëshminë që jeni student aktiv

Pas përfundimit të studimeve, llogaria ime studentore kalon automatikisht në llogari rrjedhëse, ku pastaj unë mund të zgjedh njërën nga Pakot e Llogarisë Rrjedhëse që më përshtatet më shumë.

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.