Skip to main content
Tech4tech - Banners
Tech4tech - Banners

E-sports CSGO turneu i parë

Një vikend krejt ndryshe i mblodhi 11 ekipe me gjithsejt 55 lojtarë në qendrën e trajnimit “Genc Loxha” në turneun e parë të organizuar ndonjëherë në E-Sports CSGO. Përvec kolegëve pjesmarrës nga fusha të ndryshme në bankë, turneun e vizituan edhe një numër i madh i kolegëve, fansa të flakt të këtij sporti.

Ekipi fitues i këtij turneu ishin “SHQYPONJAT” në përbërje të Drin Shosholli,
Jon Klinaku, Dinion Svirca dhe Endrit Bytyci ndërsa lojtari më i miri u shpall
Dardan Sadiku nga ekipi "Squashers".

Falënderojmë ekipën realizuese: Lundrim Mustafa, Dardan Sadiku, Nita Kasumaj, Florina Lutfiu dhe Burim Brahimi, nën udhëheqjen e Lorik Berishës/Tech Lead nga agjenda transformuese në komunitetin Tech4Tech në organizatën tonë.

Shihemi në aktivitetet e radhës.