Skip to main content

Fto dhe fito

Fito 10 EUR duke ftuar miqtë në Raiffeisen!
Përveç kësaj, mikut tënd do t'i dhurojmë 10 EUR pasi të përfundojë hapjen e llogarisë.

1551949241

Bashkohu me Raiffeisen

Unë mund të aplikoj online për të hapur llogarinë përmes një procesi të shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshëm. Brenda minutave mund të bëhem pjesë e bankës më të madhe në vend.

Platforma digjitale: Raiffeisen Plus

Platforma digjital Raiffeisen Plus është shërbimi bankar digjital, që ju lejon të kryeni një sërë transaksionesh bankare përmes telefonit tuaj. Ju mund të kontrolloni llogaritë tuaja, të bëni transfere parash në mënyrë të sigurt, të paguani fatura, të aplikoni për kredi, të bëni mbushje të telefonit, dhe të realizoni edhe shumë veprime të tjera bankare.

1kredi

Bëje çdo dëshirë realitet!

Kur dua të investoj në pasuri të paluajtshme, të rinovoj shtëpinë time ose të konsolidoj kreditë e mëparshme, dua të kem në dispozicion burimet financiare për të arritur qëllimet që dua!

Nëpërmjet "1Kredi" , më jepet një mundësi e jashtëzakonshme për të realizuar çdo synim që kam, më shpejt dhe me kushte të favorshme.

Paguaj me telefon!

Tani edhe nëse harroj kuletën në shtëpi nuk brengosem që nuk kam para me vete. Me kuletën digjitale RaiPay, unë mund të bëj pagesa në POS terminale dhe pa kontakt përmes telefonit tim.

RaiMagazine

Çfarë ka të re në Bankën më të madhe në vend?

Kursi valutor

Në Bankën Raiffeisen unë mund të këmbej valutën Euro në valuta të tjera dhe anasjelltas, me kurs të përshtatshëm ditor. Poashtu, unë mund të përcjell kursin ditor me të gjitha valutat e këmbimit. 

E ardhmja ime, mundësitë e mia

Kudo që do të arrij në të ardhmen, unë e di që mund të mbështetem në Bankën Raiffeisen.

Bankim i përgjegjshëm për një të ardhme të qëndrueshme

Ne jemi bankë e përgjegjshme, prandaj edhe përkrahim zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve të gjelbra.

Shkarko Raiffeisen Plus për menaxhimin e financave tuaja