Bonusin me vete, kudo!

Pushime të këndshme me bonus kartelë!

Kur shkoni jashtë vendit, paguani me bonus kartelë të Bankës Raiffeisen dhe automatikisht do të përfitoni 5% bonus në çdo blerje.

Bonusi i mbledhur kreditohet në llogarinë tuaj deri më datë 10 shtator 2021.

Kohëzgjatja e ofertës

Kjo ofertë vlen deri më 31 gusht 2021.

Apliko për bonus kartelë

Ende nuk keni bonus kartelë? Apliko tani:

Apliko për debit kartelë

Aplikoni për Visa Debit Card

Pako e llogarisë rrjedhëse

Zgjedh njërën nga pakot e Llogarisë Rrjedhëse

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu