Lagje moderne e projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk

Mbi lagjen Panorama

E projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk, Panorama Residence ju ofron kushte për një jetë të rehatshme dhe të sigurtë. Arkitektura e shtëpive super luksoze dhe ndërtesave të larta si dhe hapësirat që kjo lagje ofron sjell tek ju konceptin e një lagjeje e cila përmbush të gjitha standardet evropiane.

Ambientet e gjelbëruara, objektet afariste, kopshtet për fëmijë, shkolla fillore dhe e mesme këndet e lojrave për kënaqësinë e fëmijëve tuaj do t’ju japin mundësinë të relaksoheni dhe të shijoni bukuritë e lagjes suaj, larg zhurmës së qytetit. Puna e cila është bërë në secilën prej shtëpive të ndërtuara në këtë lagje, është menduar deri në detajin më të vogël, në mënyrë që ju të ndiheni të sigurtë në vendin ku do të jetoni. Me një shtrirje përgjatë Maleve të Sharrit, Panorama Residence është vendi ideal ku ju mund t’i ofroni një jetë të qetë dhe të shëndetshme fëmijëve tuaj.

Lokacioni

  • 20 minuta larg nga kryeqyteti i Republikës së Kosovës, Prishtina
  • 2.8 km nga qendra e qytetit të Ferizajt
  • 3.8 km nga kyqja në autostraden ‘’Arbër Xhaferi’’

Video prezantimi

Apliko për kredi hipotekare

Banka Raiffeisen ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me lagjen Panorama, për të financiar klientët në blerjen e shtëpive përmes kredisë hipotekare me kushte preferenciale. Për më tepër, ju mund të merrni kredi deri në 350'000 euro me kohëzgjatje të kthimit të kredisë deri në 25 vite.

Për të marrë më shumë informacione mbi kushtet e kredisë, aplikoni online dhe punonjësit e Bankës sonë do t'ju kontaktojnë:

 

ThankYouNote

Faleminderit!

Ne kemi pranuar aplikimin tuaj.

 

Hapat tjerë:

Ju do të kontaktoheni brënda 2 orëve për të caktuar takim në degën më të afert të Bankës Raiffeisen.
Kur të vini në degë ju duhet të keni me vete:

 

                                                         

ID kartelën                               Kontratën e punës                  Gjendjen e llogarisë bankare
Me shtypjen/klikimin e butonit "Pëlqimi për CRK" shprehimisht pajtohem dhe në pajtim me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe nenit 7.2 të Rregullores së BQK-së për Regjistrimin e Kredive i jap pëlqimin Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C me seli në Rr. Robert Doll nr.99, Prishtinë, me numër të regjistrimit të biznesit 70025959, që për qëllime të procesimit, lidhjes, mirëmbajtjes dhe ndryshimit të marrëveshjes së kredisë të bënë përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mija personale, si dhe të ketë qasje në raporte të mija të kredive në Regjistrin e Kredive. Këtë pëlqim unë e jap në mënyrë elektronike në bazë të vullnetit të lirë dhe me interes të ndërsjellë dhe nuk do ta mohoj-më e mbi asnjë bazë juridike apo faktike. Unë jam i vetëdijshëm se dhënia e këtij pëlqimi nuk paragjykon përgjigje pozitive apo nënkupton lidhjen e marrëveshjes së kredisë.

* Këto fusha janë të kërkuara

Complementary Content
Tools