Blej shtëpi përmes Raiffeisen kredi, Renault Clio dhuratë e ki!

Mbi lagjen PRIAM VILLAGE

Një oaz i magjishëm qetësie vetëm 5 kilometra larg zemrës së Prishtinës. PRIAM Village shtrihet mbi 16 hektarë në zonën e Veternikut/Çagllavicës e përqafuar nga dielli nga të gjitha drejtimet.

Një lagje unike, me arkitekturë që i përshtatet standardit të lartë të jetesës për ata që vlerësojnë gjërat e bukura dhe duan më të mirën për vete dhe familjen.

Shtëpi ku çdo dhomë dhe kënd i shton vlerë ditës tuaj. Organizim modern i hapësirave të përbashkëta.

Në PRIAM Village ju përjetoni standardin më të lartë të jetesës me koncept modern, origjinal dhe të sofistikuar.

Jetesë e frymëzuar nga rehatia, funksionaliteti, shkëlqimi i luksit që e bëjnë PRIAM Village lokacionin e ëndrrave.

Tipet e shtëpive

Ju mund të jeni pronari me fat i njërit nga 6 tipet e shtëpive mahnitëse të kësaj lagjeje prishtinase. Shtëpitë e tipit A, B, C, D, E dhe G Luxury vijnë me sipërfaqe nga 135m² deri 440m².

Secili tip shtëpie ka ndriçim natyror nga dielli, ajrosje natyrore në orientimin jug/lindje. Organizimi i shtëpive është i përkryer, me renditje funksionale dhe efikase të dhomës së ndenjes, dhomave të fjetjes, sallonit të ngrënies dhe hapësirave të tjera.
 

Video Prezantimi

Kohëzgjatja e ofertës

Oferta është e limituar dhe vlen deri më 31 gusht 2021.

Apliko për kredi hipotekare

Banka Raiffeisen ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me PRIAM VILLAGE, për të financiar klientët në blerjen e shtëpive përmes kredisë hipotekare me kushte preferenciale. Për më tepër, ju mund të merrni kredi me interes vjetor prej 3.2% dhe Normë Efektive të interesit prej 3.31% , kohëzgjatje të kthimit të kredisë deri në 25 vite.

Për të marrë më shumë informacione mbi kushtet e kredisë, aplikoni online dhe punonjësit e Bankës sonë do t'ju kontaktojnë:

 

ThankYouNote

Faleminderit!

Ne kemi pranuar aplikimin tuaj.

 

Hapat tjerë:

Ju do të kontaktoheni brënda 2 orëve për të caktuar takim në degën më të afert të Bankës Raiffeisen.
Kur të vini në degë ju duhet të keni me vete:

 

                                                         

ID kartelën                               Kontratën e punës                  Gjendjen e llogarisë bankare
Me shtypjen/klikimin e butonit "Pëlqimi për CRK" shprehimisht pajtohem dhe në pajtim me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe nenit 7.2 të Rregullores së BQK-së për Regjistrimin e Kredive i jap pëlqimin Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C me seli në Rr. Robert Doll nr.99, Prishtinë, me numër të regjistrimit të biznesit 70025959, që për qëllime të procesimit, lidhjes, mirëmbajtjes dhe ndryshimit të marrëveshjes së kredisë të bënë përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mija personale, si dhe të ketë qasje në raporte të mija të kredive në Regjistrin e Kredive. Këtë pëlqim unë e jap në mënyrë elektronike në bazë të vullnetit të lirë dhe me interes të ndërsjellë dhe nuk do ta mohoj-më e mbi asnjë bazë juridike apo faktike. Unë jam i vetëdijshëm se dhënia e këtij pëlqimi nuk paragjykon përgjigje pozitive apo nënkupton lidhjen e marrëveshjes së kredisë.
Me shtypjen e butonit “Pëlqim” shprehimisht pajtohem dhe i jap pëlqimin Bankës që në pajtim me Ligjin e aplikueshëm për Mbrojtjen e të Dhënave Personale të përpunoje të dhënat e mija personale të lartcekura si dhe të dhënat që mund të bëhen të njohura më vonë të shkëmbehen dhe përdoren nga Banka Raiffeisen dhe anëtarët e Raiffeisen Banking Group për të më kontaktuar me shkrim, me telefon dhe/ose nëpërmjet postes elektronike në adresën time të shënuar më lartë për të procesuar aplikacionin tim për kredi personale.

* Këto fusha janë të kërkuara

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu