Ne e dijmë se sa e rëndësishme është për ju e ardhmja e fëmijëve tuaj andaj përfitoni nga Banka Raiffeisen më të mirën për fëmijët tuaj përmes llogarisë së kursimeve për fëmijë.

Llogaria e kursimeve për fëmijë ju ofron mundësinë të:

 • Kurseni në valutat EUR dhe USD
 • Përfitoni interes në baza mujore
 • Depozitoni dhe tërhiqni para në bankë në çdo kohë dhe pa paralajmërim
 • Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë

Çka ju nevojitet për të aplikuar?

 • Çertifikata e lindjes së fëmijës
 • Letërnjoftimi i prindit

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Pako e llogarisë rrjedhëse

Ende nuk keni një pako të llogarisë rrjedhëse?

Llogaria e kursimeve ju ofron:

 • Kurseni në valutat EUR dhe USD
 • Depozitoni dhe tërhiqni para në bankë në çdo kohë dhe pa paralajmërim
 • Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë

Poashtu, ju mund të tërhiqni paratë tuaja kurdo që keni nevojë, dhe :

 • Nuk ka provizione për hapje apo mbyllje të llogarisë së kursimeve
 • Nuk kërkohet ndonjë bilanc minimal

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu