Platforma digjitale bankare

Të reja nga Banka Raiffeisen

8/25/2021

Banka Raiffeisen mbështet festivalin Pri Film Fest për të 13-in vit radhazi

Mbështetja që PriFest i jep industrisë së filmit në Kosovë është shumë e rëndësishme dhe kjo është një arsye kryesore pse Banka Raiffeisen ka mbështetur PriFest për kaq shumë vite dhe arsyeja pse ne do të vazhdojmë ta mbeshtesim edhe në të ardhmen. 

7/30/2021

RBI: Rezultatet gjashtëmujore – fitimi i konsoliduar shënon rritje për 66 përqind në terma vjetorë

Trendi pozitiv i fitimit të Raiffeisen Bank International (RBI) nga tremujori i parë vazhdoi edhe në tremujorin e dytë të vitit 2021.

Kursi valutor

21-09-2021 08:10

Banka blen

EUR/USD 1.2007

EUR/CHF 1.1328

EUR/GBP 0.8799

EUR/NOK 10.3343

EUR/SEK 10.3114

EUR/DKK 7.5401

EUR/CAD 1.5210

Banka shet

EUR/USD 1.1421

EUR/CHF 1.0456

EUR/GBP 0.8369

EUR/NOK 10.0489

EUR/SEK 10.0266

EUR/DKK 7.3319

EUR/CAD 1.4790

*çmimet janë indikative
Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu