Skip to main content

Lajmet

Mirë se vini në seksionin e lajmeve, faqja juaj për njoftimet më të fundit rreth aktiviteteve të bankës sonë dhe sektorit financiar. Ne ju mbajmë të informuar rreth zhvillimeve që ndodhin brenda bankës, përfshirë lansimin e produkteve të reja dhe shërbimeve inovatore ose për partneritetet strategjike dhe nismat për kontribut në komunitet.