Skip to main content

Hapësira banimi

Në këtë pjesë, mund të gjeni të dhënat për Tokat të cilat janë në pronësi të Bankës Raiffeisen dhe janë në shitje.

Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga pronat e listuara në lidhjet e mëposhtme, ju lutemi na kontaktoni në këta numra të telefonit:

Për t’u informuar rreth Ankandeve Publike për pronat që janë në procedurë përmbarimi klikoni linkun më poshtë: