Në këtë pjesë, mund të gjeni të dhënat për Tokat të cilat janë në pronësi të Bankës Raiffeisen dhe janë në shitje.

Palët e interesuara, për pronat të cilat mund t’i shihni në lidhjet më lartë, mund të kontaktojnë në numrat e telefonit si më poshtë:

Tel: 038 222 222 lok. 356 dhe 357

Mob: 048199355, 048199347, 048199366 dhe 048199358.

Për t’u informuar rreth Ankandeve Publike për pronat që janë në procedurë përmbarimi klikoni linkun më poshtë:

Ankandet Publike


Njoftim per Shitjen e patunshmerise Are, në Bërnic e poshtme, Prishtinë

Njoftim per shitjen e patundshmerise  toke ne Terdec / Drenas

Njoftim per shitjen e patundshmerise ne toke ne Llapushnik / Drenas

Njoftim per shitjen e patundshmerise ne toke, shtepi Maxhunaj / Vushtri

Njoftim per shitjen e patundshmerise ne toke ne Zllatar/ Viti

Njoftom per Shitjen e patundshmerise Toke oborr - Suhareke

Njoftim per Shitjen e patundshmerise Arë I Gurakoc – Llukavci i Thatë - Istog

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Arë Sallagrazhde - Therande

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Tokë Gllobar Drenas

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Toke Oborr, Gjilan

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Tokë,  Tërpeze Viti

 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu