Skip to main content
News - Banner
News - Banner

Njoftim për klientë: Degët e bankës të mbyllura më 28 nëntor

Me rastin e Festës së Flamurit më 28 nëntor, degët e Bankës Raiffeisen në Kosovë do të jenë të mbyllura.

Gjithsesi, klientët mund të vazhdojnë të kryejnë shërbime bankare përmes platformës digjitale Raiffeisen Plus.

Banka Raiffeisen në Kosovë ju falënderon për mirëkuptimin dhe ju uron Ditën e Flamurit!