Lajmet Raiffeisen

5/24/2023

Njoftim për klientë: Përditësimi i sistemit bankar

Banka Raiffeisen do të përditësoj sistemin bankar me datat 9, 10 dhe 11 qershor 2023, dhe gjatë këtyre ditëve, pothuajse të gjitha shërbimet bankare do të ndërprehen përkohësisht. Klientët do të kenë mundësi të përdorin vetëm kartelat bankare për të kryer pagesa në POS dhe për të tërhequr para në bankomatë (brenda dhe jashtë vendit).

5/17/2023

Njoftim për klientë

Banka Raiffeisen njofton klientët se të shtunën, me datë 20 maj 2023, platforma Raiffeisen Plus (e cila përfshin shërbimet e E-Banking) do të përditësohet dhe do të jetë përkohësisht jashtë funksionit, prej orës 10:00 deri në ora 20:00.

Kursi valutor

30-05-2023 13:54

Banka shet EURO

EUR/USD 1.1009

EUR/CHF 1.0064

EUR/GBP 0.8854

EUR/NOK 12.0530

EUR/SEK 11.7982

EUR/DKK 7.5494

EUR/CAD 1.4744

Banka blen EURO

EUR/USD 1.0472

EUR/CHF 0.9290

EUR/GBP 0.8422

EUR/NOK 11.7202

EUR/SEK 11.4724

EUR/DKK 7.3410

EUR/CAD 1.4336

*çmimet janë indikative

Mirësevini në Raiffeisen Bank

Mirësevini në Raiffeisen Bank

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu