Hapni një llogari rrjedhëse që të menaxhoni lehtë me paratë tuaja!

Përfitimet

Përmes llogarisë rrjedhëse ju mund t’i kryeni të gjitha llojet e transaksioneve bankare si dhe të keni qasje në paratë tuaja 24/7, përmes kartelës së debitit për tërheqjen/depozitimin e mjeteve, e cila ju porositet automatikisht në momentin e hapjes së llogarisë.

Llogaria rrjedhëse në Bankën Raiffeisen ju ofron një vend të sigurt për të mbajtur paratë tuaja në këto valuta:

EUR - Euro

USD – Dollar Amerikan

GBP – Pound britanik

CHF* - Franga zvicerane

DKK – Korona daneze

NOK– Korona norvegjeze

SEC – Korona suedeze

CAD – Dollar kanadez

* Llogaria në valutën CHF nuk ofrohet për klientët e rinj

Përparësitë

Përmes shërbimit e-banking ju mund ta menaxhoni llogarinë tuaj rrjedhëse në çfarëdo kohe dhe kudo që gjendeni, të krijoni urdhëresa automatike të pagesave, të paguani faturat e ndryshme, dhe shumë shërbime tjera.

Dokumentacioni

Për hapje te llogarisë, kërkohet:

Dokument identifikues (letërnjoftim apo pasaportë)

Një deshmi mbi adresen / vendbanimin (certifikata e vendbanimit, faturë komunale me adresë etj.)

Pakot e llogarisë rrjedhëse

Pako e llogarisë rrjedhëse është një grupim i disa produkteve dhe shërbimeve bankare

Apliko online

Plotësoni formën e aplikimit për Llogarinë Rrjedhëse

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu