Skip to main content
euro2024

Fito udhëtim për çift në Turqi

Bëj pushimet e verës realitet, përfito udhëtimin dhe akomodimin falas nga banka Raiffeisen.

Si të bëhesh pjesë e lojës shpërblyese?

Çdo veprim në Raiffeisen Plus dhe me kartelat tuaja ju fitoni më shumë kupona, dhe jeni më afër udhëtimit në Turqi!


Kyçu së paku 5 herë në aplikacionin Raiffeisen Plus në ditë të ndryshme gjatë muajit
Realizo së paku 5 pagesa me kartelat e Bankës Raiffeisen apo në aplikacionin Raiffeisen Plus

Vepro tani për të fituar dhe fluturuar drejt pushimit tuaj të ëndrrave në Turqi. Kampanja është aktive deri më 30 Qershor 2024. Shpërblimi do të tërhiqet me 10 Korrik dhe do të transmetohet në faqen zyrtare të bankës në Facebook.

Shkarko Raiffeisen Plus

Me Raiffesien Plus, ju keni qasje në llogarinë tuaj 24/7, duke ju mundësuar të kryeni shërbime bankare edhe jashtë orarit të rregullt bankar ose gjatë pushimeve.