Skip to main content
euro2024

Fito biletë për UEFA Euro 2024

A je gati të bëhesh lojtari i 12 i Kombëtares Shqiptare në EURO 2024?

4 bileta për ndeshjen Shqipëri - Spanjë, dhe jo vetëm kaq po përfshijmë edhe udhëtimin!

Si të bëhesh pjesë e lojës shpërblyese?

Çdo veprim në Raiffeisen Plus dhe me kartelat tuaja ju fitoni më shumë kupona, dhe jeni më afër tek bileta për lojën Shqipëri - Spanjë.


Kyçu së paku 5 herë në aplikacionin Raiffeisen Plus në ditë të ndryshme gjatë muajit
Realizo së paku 5 pagesa me kartelat e Bankës Raiffeisen apo në aplikacionin Raiffeisen Plus

Vepro tani për të fituar dhe fluturuar drejt UEFA EURO 2024 me 24 qershor! Kampanja është aktive deri më 31 maj 2024. Shpërblimi do të tërhiqet me 3 qershor dhe do të transmetohet në faqen zyrtare të bankës në Facebook.

Shkarko Raiffeisen Plus

Me Raiffesien Plus, ju keni qasje në llogarinë tuaj 24/7, duke ju mundësuar të kryeni shërbime bankare edhe jashtë orarit të rregullt bankar ose gjatë pushimeve.