Skip to main content
Personal Loan

Kredi personale: Kredi deri në 5000 euro vetëm me letërnjoftim!

Apliko për kredi dhe bëj planet e verës realitet.

Kredi personale deri në 5,000 euro

Vetëm me letërnjoftim

Aprovim i shpejt

Man using digital tablet psd mockup smart technology

Çfarë dokumente më duhen për të aplikuar për këtë kredi?

  • Letërnjoftimi (për klientët e bankës Raiffeisen)
  • Letërnjoftimi dhe gjendja e llogarisë bankare për 6 muajt e fundit (për klientët e rinj në bankën Raiffeisen)

Kushtet e kredisë

Norma e interesit: 6.99%

Shpenzimet administrative: 0.5%

*Nëse klienti merr ndonjërën nga kartelat e kreditit të bankës Raiffeisen, lirohet nga pagesa e shpenzimeve administrative.

Si mund të aplikoni?

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.