Skip to main content

Na kontaktoni

Personalisht në njërën nga degët tona, me telefon, ose me shkrim - ka shumë mënyra për të kontaktuar me ne.

Na telefononi

Qendra Kontaktuese është shërbimi telefonik i integruar që klientëve iu ofron qasje më të lehtë në informatat e përgjithshme dhe shërbimet e bankës tonë, 24/7 në javë.

Na kontaktoni nga cilido operator mobil në Kosovë

Na kontaktoni nga cilido operator në Kosovë

Mënyra tjera për të kontaktuar me ne

Degët

Na vizitoni në një nga 36 degët tona. Këshilltarët tanë janë aty t'ju ndihmojnë.

Pyetje të përgjithshme

Nëse keni një pyetje të përgjithshme, ju lutemi na dërgoni një mesazh.

E-Mail

Na dërgoni E-mail dhe ne do të përgjigjemi sa më shpejtë të jetë e mundur.

Messenger

Kontaktoni këshilltarët tanë përmes Facebook Messenger. Ne jemi këtu për ju 24/7.

Instagram

Kontaktoni këshilltarët tanë përmes Instagram. Ne jemi këtu për ju 24/7.
 

Me postë

Na shkruani në adresën e zyrës tonë qendrore: Rr. Robert Doll, Nr. 99, Prishtinë 10000, Kosovë.

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.