Skip to main content

Një bankë, shumë miq!

Fto miqtë & Fitoni bashkë XX€ si shenjë falenderimi nga Banka Raiffeisen.Sikur kjo mundësi të ishtë një meme, atëherë me shumë gjasë do ta ndanit me një grup të gjerë të miqve tuaj! Fito XX€ për çdo hapje të llogarisë nga miqtë të cilët i bashkangjiten Bankës Raiffeisen.

Edhe miqtë e tu përfitojnë gjithashtu!
Jeni vetëm disa hapa larg nga miqësitë që zgjasin, përfitimet e përbashkëta, të gjitha nën kulmin e një Banke.

Si funksionon programi Fto&Fito?

  • Fto familjarët, miqtë apo kolegët për t'iu bashkangjitur Bankës Raiffeisen duke e ndarë me ata këtë link.
  • Për çdo hapje të llogarisë në Bankë Raiffeisen nga miqtë fito deri në XX eur
  • Edhe miqtë  e tu fitojnë bashkë me ty deri në XX eur

Krijo komunitetin tënd tani!

Tregohu zemërgjerë, gëzo rrethin e miqve tu dhe përfitoni nga shërbimet më të avancuara bankare.

Gëzojuni dhuratave të lezetshme dhe festoni bashkë me miqtë.

Krijo dhe zgjero komunitetin tënd brenda një banke që e ka derën e hapur për të gjithë.

Të gjitha shërbimet bankare në një vend. Shpejt, sigurt, lehtë!

Merrni këshilla financiare në vazhdimësi se si ti menaxhoni financat tuaja nga profesionistët tanë dhe teknologjisë më të avancuar për financat personale.

P.S. Shfaqeni talentin tuaj duke krijuar meme-s duke i ftuar miqtë t’i bashkangjiten Bankës Raiffeisen 😄.

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.