Skip to main content

Të enjtet magjike në VITALAND

Heeej, ju të gjithë prindër cool që posedoni bonus kartelën! A e dini cfarë ka të re? Të enjtet sapo u bënë shumë energjike!

Vizitoni VITALAND dhe do të keni një hyrje FALAS për fëmijën tuaj!

Më shumë përfitime me Bonus Kartelën!

Duke poseduar Bonus Kartelën e Bankës Raiffeisen, ju përfitoni më shumë se një kartelë. Kjo do të thotë që keni avantazhin e bërjes së blerjeve me këste dhe fitimin e bonusit për secilën blerje.

Hyrje FALAS në VITALAND Central Park

Në ditët e enjta, ju mund të përfitoni një hyrje falas në VITALAND, një kënd me lojëra fantastike për fëmijë në qendrën tregtare Central Park në Prishtinë. Kjo është një përfitim ekskluziv për pronarët e Bonus Kartelës.

Oferta ekskluzive me partnerët tanë

Bonus kartela ju ofron mundësi të përfitoni nga ofertat ekskluzive të partnerëve të bankës, duke sjellë përfitime shtesë dhe zbritje për ju.

Si të përfitoni hyrjen FALAS në Vitaland?

Vizitoni Vitaland me fëmijën tuaj dhe tek sporteli e njoftoni stafin që posedoni Bonus Kartelën e Bankës Raiffeisen.

Stafi i Vitaland do t'ju shtypë faturën dhe ju do të paguani hyrjen në vlerë 4 euro me bonus kartelë.

Banka Raiffeisen do t'ju rimbursojë pagesën prej 4 euro brenda javës, në llogarinë e bonus kartelës. Ju do të pranoni një SMS njoftues për rimbursimin. 

Shënim: Oferta vlen vetëm për një hyrje, çdo të enjte të javës. Për çeshtje teknike, ju sygjerojmë të ruani kuponin fiskal dhe dëshminë e pagesës në POS deri në rimbursimin e shumës nga Banka Raiffeisen.

Ende nuk posedoni Bonus kartelë?

Aplikoni tani online për të marrë kartelën me plot benefite

Information marked with * is required.
Terms and conditions Terms and conditions

By selecting the "Consent for CRK" button I expressly agree and in accordance with the Law on Personal Data Protection and Article 7.2 of the CBK Regulation on Credit Registration I give consent to Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C based in Rr. Robert Doll no.99, Prishtina, with business registration number 70025959, for the purposes of processing, concluding, maintaining and amending the loan agreement to process and use my personal data, as well as to have access to reports of my loans in the Credit Registry. I give this consent electronically on the basis of free will and mutual interest and I will not deny it on any legal or factual basis. I am aware that giving this consent does not prejudge a positive response or imply the conclusion of the loan agreement.

Terms and conditions Terms and conditions

By pressing/clicking the "Continue" button, I explicitly agree and give my consent to the Bank, in accordance with Law No. 06/L-082 on Personal Data Protection...

By pressing/clicking the "Continue" button, I explicitly agree and give my consent to the Bank, in accordance with Law No. 06/L-082 on Personal Data Protection and the European Union Regulation 2016/679 (GDPR), to process my personal data mentioned above as well as any data that may become known later, to be exchanged and used by Raiffeisen Bank, members of the Raiffeisen Banking Group and companies contracted by Raiffeisen Bank, to process the submitted application and to contact me in writing, by telephone and/or via electronic mail at the address indicated above, in order to send me appropriate and personalized offers1 through the profiling process and/or notifications related to the products and services offered.
* I confirm that I am aware that I am not obliged to give my consent for direct marketing/profiling and I am aware that at any time I have the right to withdraw this consent and in that case my data will not be used for the above-mentioned purpose. I confirm that all the information provided above is true, complete and accurate, and I declare that I have voluntarily made my personal data available to the Bank.1Individual offers are designed specifically for you based on an understanding of your economic needs through a process called profiling. Profiling involves automated analysis of your personal data and other information. Based on such processing, we reach conclusions regarding your economic or financial needs, your financial responsibility and other characteristics that we analyze when creating such offers.

Shihemi të enjteve në VITALAND :)

Pse Banka Raiffeisen?

Ka shumë arsye pse Banka Raiffeisen është partneri i duhur kur kërkoni shërbime bankare. Këto janë avantazhet kryesore:

130 vjet traditë bankare

Banka Raiffeisen në Kosovë është pjesë e Raiffeisen Bank International, duke bartur vlerat e njejta të kompanisë mëmë. Raiffeisen qëndron për sigurinë dhe stabilitetin. 

Banka më e madhe në Kosovë

Banka Raiffeisen është banka më e madhe në Kosovë, bazuar në të gjithë treguesit financiar. Ky është rezultat i besimit të vazhdueshëm nga klientët tanë dhe përkushtimit tonë për të ofruar shërbimet më të mira.

Inovacion dhe përkrahje

Ne mbështetemi në inovacionin e vazhdueshëm për t'ju ofruar një përvojë bankare të lehtë dhe pa stres. Me rrjetin më të madh të degëve dhe platformat e avancuara digjitale, ne jemi me ju 24/7.